Let's go!

Nu åker vi till Göteborg. Hörs när vi är framme om vi har nå internet i lägenheten, annars får ni väl uppdateringar på facebook!

Sommarlov

Okej, nu har jag sommarlov på riktigt! Slutade sommarjobbet idag, lite sorligt ändå, eftersom jag tycker att det är jätteroligt att vara där. Och idag insåg jag att jag kanske vill börja spela golf. Hör och häpna, men det är faktiskt sant! Jag var uppe på rangen och tittade när barnen som går i golfskola stod och sköt ut bollar, och jag tyckte faktiskt att det såg roligt ut. Så jag kanske åker dit med Rolf eller Tomas ;)
Känner mig inte såå pepp på att åka bil just nu, mår ganska illa.. Får väl hoppas att jag mår bättre efter jag har ätit..
Men nu ska jag nog gå och packa.
Hej så länge!

Varmt och trött

Är helt slut i kroppen, funderar på om jag ska gå och ta en svalkande dusch och sen lägga mig. Får man göra så? Svar JA! Det har varit jättevarmt heeela dagen, och ännu varmare inne i receptionen på jobbet, cirkus +30 grader varmt där inne. Det är jättekul att jobba i sån värme..!
Imorron är det min sista dag, snyft :( men jag åker till Göteborg imorron oxå, wihoooo! :D
På fredag blir det Iron Maiden, och på lördag blir det liseberg!
Idag badade jag för första gången den här sommaren, iiiskallt var det, haha. Menmen, det är väl nu det verkligen är sommar antar jag.
Nu börjar det en film jag vill se, så jag får nog gå och duscha efter den istället.
Over and out, peace! //Idaa

Jobb, jobb

Igår var jag på jobbet hela dagen ungefär, från 09.00 till 19.10, och idag från 08.00 till 15.00, sen imorron måste jag bara vara kvart en halvtimme extra, sen har jag jobbat in mina två dagar som jag var/ska vara ledig. Slutar ju jobbet på torsdag, eftersom på kvällen åker vi till Göteborg! :D
Om 45 minuter går min buss in till stan, för klockan sju ska jag käka med mina fina brudar Madde och Linda, mys :) sen får vi väl se vad för bus vi hittar på, hihi.


Midsommar

Har ju varit hos Alexander i helgen. Egentligen har vi inte gjort så mycket, inte jag iaf, Alexander har skruvat hit och dit hela helgen..
Idag ska det vara jättefint väder hela dagen, skönt! Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning.
Over and out, peace! //Idaa

I fredags när dom dansade runt midsommarstången.


I lördags när Alexander, Dennis och Jocke fiskade.

Sörbygden

Sitter just nu hos världens bästa. Han är i duschen at the moment. Han har hjälpt Dennis att sätta ihop hans cross, och jag har tittat på. Precis som det ska vara, haha! :) Vi ska sääääkert titta på någon film snart, när han har duschat klart. Sen ska vi sooova, och jag vill kunna sova inatt oxå, har sovit jättedåligt den här veckan.
Men nu ska jag pussa på min fina.
Over and out, peace! //Idaa

Ogräsrensnings-terapi?

Idag (och i måndags) har jag rensat ogräs hos farbror, och jag visste att jag skulle stöta på spindlar, men inte såhär många!! Och jag trodde väl att det skulle bli någon sorts av "terapi", (jag har ju så fruktansvärt svårt för spindlar, har en jättestor fobi för dom..) men det blev bara sämre tror jag. Det kryper i hela min kropp, det känns som att dom är på mig hela tiden, jag har (fortfarande) panik, på riktigt! Visst, nu framstår jag säkert som världens fjantigaste, men jag har alltid haft jättesvårt för spindlar. Deras ben, hur dom ser ut, att dom är vart som helst och är både stor och små, och det blev ju inte bättre efter jag blev biten av en dum spindel. Minns ni att jag hade (eller egentligen har fortfarande, men väldigt liten) en knöl på armen som var svullen och gjorde ont, det var från ett spindelbett!! Så usch och fy och blä för dom. Den enda spindeln jag inte bryr mig om är "lyckospindlar", den kan jag faktiskt sitta och titta på.


I♥You

Checka in mina beutisar som jag fick med mig hem idag, 400kr för ett par Converse, det är ju underbart! Tack pappa och Sile!


Pics' from yesterday

Spenderade kvällen igår hos morbror, vi firade Tindra eftersom hon fyllde 9 år i lördags! Vi blev bjudna på middag och efterrätt. And here is some pictures!

Tindra och Nike tog sig ett dopp!


Joel var mer intresserad av att titta när tjejerna badade än att vara med på kort!




Te och fruktsallad, mums.


Och såhär såg jag ut. Dumt att jag inte tog på mig nåt mer eftersom på kvällen blev det ju lite kyligare. Resultatet av det är en tjock hals..


Jomen sådär


Såhär känner jag mig just nu, sov hela två timmar i natt. Somnade halv fem och klockan halv sju ringde väckarklockan, så från elva till halv fem låg jag och vred och vände på mig, vet inte varför jag inte kunde somna. Så just nu är jag ganska slut i huvudet.
Kom typ nyss hem från golfen, har bränt mig på tungan dessutom så det gör lite halvont sådär. Jag vill gå och ta en powernap, men egentligen borde jag gå till Benny och klippa hans gräs (har sagt att jag ska göra det) men vet inte om det kanske får vänta tills imorron eller iaf senare ikväll. För just nu vill jag sätta mig i soffan och sooova.
Som sagt, soffan nästa!

Friday

Fredag idag, härligt. Eller jag får helg imorron klockan två :)
Igår och idag börjar jag klockan 13.00 och slutar 18.00, eftersom det är tävlingar så då vill Frida ha hjälp :)
Idag kan det bli ett äventyr på jobbet, för att jag ska ta med mig Lex.. Förhoppningsvis så kommer han ligga och sova det mesta av tiden, men bara han inte börjar skälla och tycka att det är tråkigt.. Tar med mig lite mat åt honom och hans boll så kanske han kommer vara lite underhållen.
Men nu ropar katten, då är det alltså dags att äta, tycker hon..
Over and out, peace! //Idaa


Aj, aj, aj

Är ju som sagt ledig idag, så då blir det några sekunder extra till bloggen ;)
Jag har inte gjort något alls idag känns det som, spelat The Sims 3, tittat på film, sovit, gosat med både hund och katt.. Ska snart gå till mormor med lite saker, sen kanske diska.
Jag måste ha sovit på nåt konstigt vis inatt, för att jag har jätteont i ryggen idag :( äh, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och dra bort till mormor!
Over and out, peace! //Idaa


Pixel

Pixel var jättegosig med mig igår. Hon låg halvt på min mage och halvt vid sidan av mig.♥


Dag nummer Två

Idag var jag kvar på golfen två timmar extra, eftersom jag ska jobba ihop två dagar så passade jag på att stanna kvar idag och hjälpte Ylva med att plantera blommor.
Imorron är jag ledig, så ikväll tror jag att jag ska ta ett sent, långt och varmt bad och en lång sovmorgon imorron, eller ja, får väl se när Lex tycker att jag har sovit nog mycket.
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är både trött och hungrig.. Och efter maten drar jag bort till pappa igen föratt fixa resten med mitt bankkort.
Och nu, mina damer och herrar är det bara 17 dagar kvar, wihoo!!


Burr

Mamma har fixat en ny design till mig, fänk you!
Det är jättekallt här i lägenheten, sitter här och fryser.. Det är inte nå varmare idag än vad det var igår, men det regnar inte iaf, tur för det. Och så ska det bli lite varmare längre in på dagen.
Imorron sätts våra betyg, och jag vet fortfarande inte vad jag har i geografi -.-
Och idag får jag förhoppnigsvis resten av grejerna till mitt bankkort, fast jag har dock inget ID än på ett tag tror jag, dom ska skicka iväg det imorron och det kunde ta upp till 14dagar.. Såå, jag får väl vänta lite till :(
Jag får dessutom se om jag ska vara ledig imorron. Tänkte fråga Ylva om jag kanske inte får jobba imorron oxå, plus lördag. För då jobbar jag in en dag. (hade tänkt jobba in två, midsommar och absolut sista dagen) Ja, vi får se vad det blir helt enkelt!
Men nu ska jag krypa ner under täcket en liten stund till.
Over and out, peace! //Idaa

Check på första dagen

Har haft min första dag på sommarjobbet idag! Fast pågrundav det dåliga vädret så har vi inte haft så många spelare, en tapper gubbe kom och spela! Så det mest ansträngande jag har gjort idag var att torka av en bänk och koka kaffe, så ni hör ju min dag. Imorron ska det bli finare väder, så då skulle jag göra nåt med blommor. På onsdag är jag ledig, för jag ska jobba på lördag istället :)
Idag drar jag hem till mamma, och är där två veckor. Ska börja med sånt "schema" nu, brukar göra så på sommarlovet. Och nu är det inte länge kvar Iron Maiden, wihoo!!
Men nu ska jag nog ta och städa på mitt rum.
Over and out, peace! //Idaa

Sandra!

SANDRA, så fort jag får mina pengar från sommarjobbet så åker jag ner till dig och Dan. Okej, då säger vi så?! :D


Hemma igen

Nu är jag hemma igen! Eller ja, det har jag varit sen typ två.
Jag har haft en riktig myshelg med min finaste. Vi har knappt lyft ett finger. Bara tagit det lugnt helt enkelt.
Imorron börjar mitt sommarjobb på golfen här hemma. Känns väldigt skönt att ha det så nära och att det är första perioden.
Men nu ska jag se om Emilia vill följa med mig upp till handlarn föratt köpa nåt gott! :)
Over and out, peace! //Idaa

LOV!

SOMMARLOV!!! Så jättehärligt! Första året på gymnasiumet har gått jättesnabbt, vi var ju nyss i aulan och väntade på att bli uppropade? Jag har iaf fått känna jättefina människor, SP10e. Alla är så fina. Och så har jag lärt känna två underbara brudar, Madde och Linda, ni har gjort mina dagar!
Älskling är på väg nu, han åker från Sundsvall så det tar lite längre tid än vanligt. Menmen, det är ju fint väder ute så det gör inget.
Det kommer väl bli någorlunda klen uppdatering nu under lovet. Eftersom jag börjar jobba på måndag, sen blir det Göteborg och Iron Maiden, yran, vännerna osv. Och förhoppningsvis så kommer det vara asamegabra väder, så då vill jag ju inte sitta vid datorn.
Men nu ska jag sätta mig ute på altanen igen, med min bok!
Over and out, peace! //Idaa


Jäkla klant

Jag glömt bort att stänga av mitt 05.40 larm.. Och jag tittade inte ordentligt på klockan innan jag klev upp, så jag började ju göra mig i ordning, har klätt på mig och fixat i soffan. Är egentligen rätt trött men vill inte försöka somna om nu, för då är jag rädd att jag inte kommer orkar upp sen igen. Hade tänkt att kliva upp iaf 06.30 idag, (he-he, kommer alltid kliva upp en timme förmycket) för jag tänkte gå till skolan 08.30. Menmen, jag får väl slösitta vid datorn då, säkert tills det kommer bli bråttom typ..
Igår så var jag och la familia och fikade på Tages, för Malin har fått nytt jobb :D wihoo! Och efter vår avslutning idag på skolan så ska jag träffa min sjuksköterska, för jag har fått (eller vi tror att det är det) ett insektsbett på armen, som har svullnat upp (fast jag tror att det har gått ner lite nu) och gör ont, så jag vill kolla det innan jag åker till stugan så det inte är något som blir värre.
Simon kliver upp om ungefär 25 minuter, så då får jag lite sällskap, wihoo. Kan ju inte direkt räkna med sällskap från min kära systeryster..
Haha, nu kommer min trötthet, kunde inte sova så bra i natt, vaknade en miljon gånger tror jag :s
Men nu ska jag.. Göra nåt annat..
Över and out, peace! //Idaa

Dagen innan

Imorron får jag lov, och på måndag börjar jag jobba, skönt!
Sover ju hos Malin och Simon inatt :) jag, Malin och hennes vän Desiree gick och solade, härligt men ganska varmt. Just nu sitter vi och gör ingenting, har spelat lite kort ;) jag åker ju till stugan imorron oxå, med världens bästa, det blir mys. Får hoppas att yr.no har rätt om vädret bara, annars blir jag ledsen i ögat..
Men nu ska jag fortsätta vara social med syster.
Over and out, peace! //Idaa

Väder


Ser ju någorlunda bra ut iaf (y)

Har varit med Joel nu på eftermiddagen, sötsaken. Blev lite övertrött på slutet, men det gick bra ändå. Imorron är det sista dagen innan sommarlov, WIHOO! Och jag går bara till elva, WIHOO! Och imorron sover jag hos Malin och Simon, för att annars kommer jag vara tvungen att sitta på skolan i en timme innan jag börjar på fredag, och det kändes rätt jobbigt. Så jag vet inte om jag ska tvinga med mig Malin på en liten springtur..?
Men nu är det nog dags för mig att sova, klockan står ju på 05.40..

Blixt och dunder!

Här regnar, blixtrar och åskar det som bara den, blä..

Trött i kroppen

Hejsanhoppsan!
Jag sitter just nu och skriver lite på geografin, egentligen kan jag inte skriva så mycket eftersom jag kan bara gå efter hypoteser.. Aja, förhoppningsvis så blir det bra.
Jag har varit med en lite sjuk Joel oxå, ska vara med honom imorron oxå, mys.

Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag, och här i Dvärsätt firar vi det med "Dvärsätts-dagen". Det finns olika saker man kan göra, trekamp, hästridning, hoppborg osv. Finfint väder fick vi oxå, har gått omkring i shorts hela dagen.
Sitter just nu och stör mig på en nedrans fluga, funderar på om jag ska hamna på krigsstigen mot den.. Och så sitter jag och hoppas på att jag och Alexander åker till stugan i helgen, det skulle vara väldigt härligt. Saknar stället faktiskt, och det är mycket lättare att ta sig dit nu, eftersom man kan köra bil enda fram. Såatt förhoppningsvis så åker vi dit.
Men nu ska jag ta och skriva lite på geografin.
Over and out, peace! //Idaa

Va, vadå?

Min älskade har åkt hem :( för tillfället är det bara jag och hunden hemma, alla andra är och kollar när Rolf spelar fotboll. Har nyss gjort fint i köket, gett hunden mat som han blev jätteglad ut, det var blandannat hamburgare, strips och korv. Några strips blev lämnade på mattan, hmm. Det var meningen att jag och bästaste Emilia skulle sola nu på kvällskvisten, men icke då. Mina lår har fått främmande besök, av utslag. Vet inte vart dom kom ifrån, det enda jag vet är att det kliades i natt som bara den. Det ser ut som att jag har lekt emo..
Men nu låter det som att hunden vill ut, så då är det bara till att resa på rumpan och gå ut!
Over and out, peace! //Idaa

Hun'

10 månader med världens bästa, jag älskar dig!♥


Student

Min älskade har tagit studenten!
Dagen började med att jag åkte med Alexander's syster och hennes barn in till stan föratt göra lite ärenden, sen drog vi till Brunflo och åt, jag kan säga att jag åt av världens största sallad, haha, mätt blev jag iaf ;) sen så drog vi vidare till Bräcke föratt vänta på Alexander. Sen åkte vi till Sörbygden föratt fika lite och mysa :) sen igår kväll blev det en liten tripp till stan, sen hem, borsta tänderna, titta på film, få somna brevid världens bästa♥
Han ligger fortfarande och sover, medan jag är pigg, eller iaf någorlunda pigg. Tror att jag ska gå och pussa på honom så kanske han vaknar, hihi.


RSS 2.0