Trött och öm

Var ju i stugan i helgen, med en sjuk pojkvän och en klantig pappa ;) haha. Jag smittade nog Alexander ifrån början, och nu har nog Alexander smittat tillbaka mig, är öm och trött i kroppen + är täppt i näsan. Förhoppningsvis så går det över så fort jag har somnat.
Var ju som sagt i stugan, det var skönt att få komma dit igen. Gjorde egentligen inte så mycket, tog det bara lugnt.
Ikväll blir det nog bara att sitta framför tvn och halvsova, tror att det blir en tidig kväll ikväll ändå.

Långledigt

Får helg redan idag och är ledig enda fram tills tisdag, skönt.
Åker till stugan lite senare idag, väntar på att Alexander ska sluta och komma hit, sen åker vi. Blir där tills på söndag, ska bli härligt.
Hörs hej.

Fotot är pappas och det är tagit vid stugan.

Ledig och regn

Igår + idag är jag ledig eftersom jag jobbade i helgen, igår var det skönt att vara det eftersom det var soligt ute, men icke idag. Idag regnar och blåser det, jättekul. Vi har dessutom hittat fästingar på djuren, blääää. Nu blir det check på dem innan de går in. Eftersom att det har regnat så har vi här hemma inte gjort något, på riktigt, vi har tittat på TV heeeela dagen..
Ikväll åker jag till farsan och blir där i tre veckor, blir lättast så med jobbet.
Jag förstår inte, hur kan man bli trött av att inte göra något? Jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.


Jobb, jobb

Jag har börjat mitt sommarjobb lite tidigare än vad som är tänkt. Jag är på golfbanan som ligger i Dvärsätt, och de har en stor tävling i helgen så då erbjöd jag mig att börja redan nu i helgen, det är roligt. Idag har jag stått upp i 6 timmar ungefär så att komma hem och få sätta sig i soffan var, låt oss säga, väldigt skönt. Att stå upp så länge med mina fötter kanske inte är så bra egentligen, menmen, nu är det gjort.
Jag har ju sommarlov nu, eller ja, jag ska ju jobba i tre veckor sen får jag lov på riktigt. Mitt sista sommarlov någonsin eftersom jag börjar faktiskt trean till hösten, crazy.
Det har ju regnat rätt mycket idag, och jag har inte haft så mycket att göra eftersom det var tävling, så det har inte varit så mycket att göra, inte för mig iaf. Så det bästa som har hänt idag var när Joel sprang fram till mig och gav mig världens största kram och pussade mig, du gör mig glad busunge♥


Trött

Har både jobbat och tittat på Tindra och Nikes avslutning idag, så nu är jag trött. Så med magont och huvudvärk går jag och lägger mig, ska ju upp tidigt imorron. Godnatt!Sista veckan, here I come

Är nu inne på min sista skolvecka och jag har inget mer jag behöver göra. Har fått reda på de flesta av mina betyg, och so far so good, känns bra. Eftersom bloggen har varit ganska bildfattig den senaste tiden så tänkte jag låta några bilder beskriva mina senaste dagar.

Jag har hängt med mina polare från Big Brother på Arlanda


Jag har hängt med busungen, Joel


Jag har insett att det är väldigt fint i Ytterån


Som sagt, det är ju ganska fint


Gosat med både hund och katt

Nästsista veckan

Ja, då var man inne på nästsista veckan innan sommarlov, wihoo.
Kom hem från Sthlm igår. Det var väldigt dåligt väder (regnigt och blåsigt) hela helgen, så det blev inget att sitta i publiken på BB-finalen, utan vi satt i Sandra och Dans lägenhet i värmen och tyckte synd om de som var på finalen. Alldeles innan vi tänkte kliva på planet igår så fick Alexander syn på Lars och Tenny från BB, så vi gick dit och hälsade ;) bildbevis kommer senare!
Har en jättelång håltimme idag, så jag gick hem till Alexander, dock så är inte han här.
Men nu ska jag ta och sätta igång med ett sista arbete i Pedagogiskt Ledarskap, skönt.

Fredag, igen

Oj, här var det lite skrivet, har inte riktigt haft någon lust och så har det inte hänt så mycket.
Förra helgen (lördag och söndag) så var jag och Alexander med Joel. I lördags så följde vid med Anders, morfar och Joel till motormässan. Ja, ni läste rätt, JAG var på motormässan. I söndags blev det en promenad med busungen i det fina vädret. 
I tisdag var jag till Gå och Löpkliniken och fick reda på vad det är som gör så att mina fötter är så onda; jag har vrida fotleder pga. att jag har så smala fötter, det leder till att min hålfot är låg, vilket gör att jag lägger min vikt på hälarna och framfötterna, så jag går direkt på hälbenet och så har jag början till utslitna tåleder, vilket kan göra ryyysligt ont om det blir värre. Så om två veckor får jag mina sulor.
Ikväll är det middag för Elin som tar examen idag, GRATTIS! Väldigt duktigt. Och imorron, mina damer och herrar, imorron åker jag, Alexander, Malin och Desirée till Stockholm, TILL SANDRA :-D wihoo, äntligen. Imorron står dock inget planerat på schemat då hon jobbar, vi får se vad som händer, jag har iaf sagt nej till Grönan.. På söndag blir det att sitta i publiken på Big Brother-finalen ;-)

RSS 2.0