Gosdjuren

Haha, jag gick igenom lite bilder, och då såg jag både gamla och nya bilder på pix' och Lex..

Lex 11 veckor. Liiten gos.


Lex 5år. Haha, stor nosen! <3


Pix' sommaren 2008. Är inte riktigt säker på hur gammal hon var när vi fick henne..
Haha, här fick hon plats på musmattan!


Pix' sommaren 2010. Haha, tjockmissen! Som egentligen inte är så tjock längre, efter några dagar ute..
Nu får hon definitivt inte plats på musmattan..




Suck..

Idag hade jag en lektion, och den började fem över halv ett. Jag var på skolan kvart över nio..
Både svenskan och mentorstiden var inställd p.g.a sjuk lärare, och det fanns tydligen ingen annan lärare som kunde ha oss -.- och det här är inte första gången vi har haft inställda lektioner.. Fast nu hade jag tur, eftersom Malin & Simon bor i stan numera så kunde jag gå hem dit. Fast Simon var redan på jobbet och Malin skulle iväg och jobba så fick jag sitta i lägenheten med katterna och titta på vänner :) sen efter skolan så drog jag och Malin på lindex, sen for jag hem och tog ett vaaaaarmt bad. Jag känner mig inte bättre, utan nu känner jag mig lite sämre igen, fast jag hostar inte lika mycket längre.. Tror jag..?
Imorron går jag lääänge, till tjugo i fem faktiskt.. Får se hur länge jag överlever, haha!
Men nu ska jag fortsätta plocka ihop på mitt rum lite, sen gosa med en ööövergo katt!

Over and out, peace! // Idaa

Dagens outfit


Yes!

Internet is back! Fast nu fungerar inte min kamera.. :(
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ge upp mina mina converse och köpa ett par nya helt vita..?
För de som jag har just nu har blivit ganska fula :(

Ska jag köpa nya?

Jädrans hals..

Det verkar som att min förkylning aldrig vill släppa, men jag har iaf fått tillbaka rösten. Fast nu hostar jag som en galning och är snorig.. Kul..
Menmen, jag och mamma kom hem från trippen inatt, vid typ tre tror jag att klockan var. Vi for aldrig ner till Göteborg för mamma tyckte det var en dålig idé eftersom jag var klen, så vi for till Stockholm, eller rättare sagt till Upplands Väsby. Där hämtade vi Snadran och sen for vi ner till Söderköping :) fast igår for vi tillbaka till Sthlm och drog in på Grönan :) och en sak som är säker är att jag ska aldrig mer åka extreme..
Idag blev det ingen skola för mig, eftersom min hals vill inte bli bättre, så jag har legat hemma hela dagen. Gjorde ett tappert försök till att hjälpa Malin med att sätta ihop en stol typ, haha. Sen då blev det middag hos mormor&morfar med släkten :) mysigt!
Näe nu hörrni, nu ska jag lägga mig i ett varmt bad i hopp om att bli bättre!

Over and out, peace! // Idaa


Juste!

Jag kom och tänka på en sak.. Jag vet att jag har ganska tråkiga inlägg utan bilder och så.. Men internet på datorn där alla bilder finns har slutat fungera, så jag sitter vid mammas dator och då vill jag inte lägga över en massa bilder på hennes dator. Så det är därför inläggen är så tråååkiga..

Ont..

Min hals vägrar bli bättre, nu har den blivit sämre faktiskt.. Halsen känns uppsvälld och jag kan inte svälja längre, utan då känns det som att man sväljer glasbitar typ.. Och nu har jag fått en jobbig rethosta oxå.. Men bravo Ida, när ska jag få bli frisk då..?

Menmen, idag på skolan så började vi ju med den där håltimmen i princip. Jag satt på en bänk i ca en timme, Emilia hade lektion på Campus så hon kunde inte komma och underhålla mig. Men efter en liten stund satte jag mig vid några brudar från min klass, fina tjejer det där :) sen så checkade vi läget lite runt skolan. När det blev time for lunch så drog jag och Emilia ner på törners, vi åt en sallad och hade det allmänt mysigt :) tack för att du finns bruden! När jag kom hem så drog jag och mamma in till stan igen nästan på engång, skulle in till Malin. Vi käkade, sen så fikade vi lite saker till skolan. Sen när vi kom hem så blev jag så jääädrans trött, så jag la mig i sängen och somnade. Och nu nån timme senare så är jag fortfarande trött.. Hm, helt frisk är jag inte..
Imorron är det fredag, vilket innebär helg och jag och mamma åker neråt, först till Sandra i Sthlm, sen vidare ner till Gbg :) det ska bli kul, får hoppas att jag blir lite mer kry bara.. Och juste, imorron ska vi oxå fotas för elevkorten, haha, jag kommer se ut som ett hej kom och hjälp mig.. Och det värsta är att man ska ha det där fotot i tre år.. Haha, man kommer ju skämmas efter ett tag.. Men nu ska jag sätta mig i soffan och försöka äta jordgubbar!

Over and out, peace! // Idaa

Lost my voice..

Ja, det är sant. Jag har tappat rösten, IGEN!
Varje gång jag blir förkyld så sätter det sig på halsen totalt, så nu går jag och hostar hela tiden i princip, har svårt föratt svälja, låter som ett.. Ja, jag vetinte vad.. Och eftersom jag har hostat så mycket så har jag alldeles ont i typ axlarna, baksidan av nacken.. Ja, ont gör det iaf..

Igår drog jag, Malin och Emilia ner på stan. Men innan det så ville Malin äta nåt, så vi for upp till lillänge, vi satt där och skratta och försökte desperat att få tag i Emilia, och helt plötsligt så säger Malin nåt som gör att båda två börjar asgarva, och att garva när man äter är inte en bra kombination.. Kommer du ihåg det nu Malin? :p
Men iaf, jag hittade lite saker iaf :) kan ta kort på det lite senare kanske, om Malin kommer ihåg att ta med sig min kamera hem. Sen när vi kom hem så drog jag och mamma och hyrde film: Snabba Cash och Did You Know About The Morgans? Jag tittade bara på SC, sen la jag mig i sängen med en övergo katt..

Idag skulle ettorna, tvåorna och treorna i SPI vara uppe i spikbodarna, men det regnade och var kallt, så vi fick vara i sporthallen istället ;) tack! När jag kom hem ifrån skolan så la jag mig i soffan med katten i knät och båda två somnade nästan på engång.. Jag visste att jag var trött, men så trött?! :o Aja, lite sömn skadar inte..
Imorron börjar vi på riktigt, alltså, vi börjar med schemat imorron, och vi börjar med en feeeting håltimme typ. Från 09.25 till 12.40. Våran idrott är inställd.. Så vad ska man göra då..? Försöka hitta runt på skolan?
Och på fredag far kanske jag, mamma och Sandra till Göteborg :) vad vi ska göra där kan ni få tänka på ;)

Glee



Älskar Glee!

SP10e!

Så heter min nya klass!
Ja, som ni fattar så var det första dagen på gymnasiumet idag, och jag tappade inte bort mig :D haha, jag trodde helt ärligt att jag skulle göra det.. Har väl inte gjort såå mycket, kört nån namnlek i typ hundra år. Haha, fast jag behövde inte säga så mycket, jag har så jädrans ont i min hals så vartannat ord jag säger försvinner, så då tyckte dem att det var bättre att jag var tyst ;) vi börjar med schemat på tordags :) men nu ska jag snart dra bort till min älskade mami, vi ska ha kalas ikväll, för moi :) undra om internet fungerar där..?


And then we are back!

Ojdå, nu har det gått sådär länge igen sen jag skrev.. Ooops, men jag har faktiskt inte haft tid..

Fyllde faktiskt år i torsdags, 16 lixom :) sen i fredags for jag, pappa och Sile till stugan. och då blev jag klen, eller det var senare på kvällen. Så i princip hela dagen igår sov jag.. Sen så fick vi finbesök av någraaa :)

Jaha, då var detta sommarlov slut, imorrn börjar skolan. Jag och Emilia kommer tappa bort oss :)
Men nu måste jag bort till grönänge föratt hämta lite saker dåråå.

Over and out, peace! //Idaa


Skansen & Vasa!

Idag har vi varit på Skansen och Vasamuseumet, vi skulle på Grönan oxå, men kön dit var nå så sjukt lång så vi struntade i det idag.. Blir väl kanske imorron istället :) nu ska vi snart dra och käka på Vapiano på stureplan. Sandra tyckte vi skulle ta det som ligger på stureplan så vi kunde spana efter kändisar ;) näärå!
Menmen, imorron far vi hem oxå och på tordag fyller moi år! Och sen till helgen far vi till stugan, sen börjar skolan hörrni! Hur känns det för alla? Just nu känns det ingenting för mig, kommer säkert vara nervös som ett as när vi var är där..

Men nu ska vi typ dra, eller jag borde iaf göra mig i ordning!


Over and out, peace! // Idaa

Stockholm i mitt hjärta!

Ja, sådär ja. Då var vi i Stockholm.. Eller ja, det har vi varit ett tag. Så idag har vi mest åkt bil hela daaaagen, tills vi hamnade i Upplands Väsby hos Sandra och Dan :) vi kickade på deras lilla söta lägenhet, sen åkte vi runt lite här med Sandra. Sen for vi in till Sthlm, till vårat hotell; Amaranten! Vi checkade in, lämnade våra väskor på rummet, sen drog vi ut och åt på O'Learys, mysigt! Sen så satte vi oss här nere på hotellet, men det gick inte så lång stund innan jag drog upp på rummet igen, är fortfarande trött och seg efter bilåkningen.. Att åka bil må vara det tråkigaste som finns.. Nä, usch och fy säger jag bara.. Men iaf, imorron blire mest troligtvis Grönan :D så nu ska vi se vad jag kan lura med Sandra på ;) eller ska jag vara snäll kanske..?
Men nu ska vi typ sova, iaf titta på det dåliga som är på tv.. Söndagnatt = inget bra på tvn..

Imorron bär det av!

Idag hörrni.. Har jag inte gjort något.. Jag har tittat klart på de två första filmerna av ringentriologin. Varje film är ju lixom bara tre timmar.. Ja..
Men igår fick vi ju som sagt finbesök av Svedestedt's. Blev en mysig kväll, mycket skratt!

Egentligen borde jag typ packa nu.. Men jag orkar inte.. Snart, inte nu.. Jag, pappa och Sile far till Sthlm imorron, åker hem på tisdag kväll. Vi ska träffa en efterlängtad syster och Dan, sen blire väl nå mer! Så ni får lixom gärna underhålla mig imorron eftersom vi ska åka bil ner..

Men nu borde jag gå och packa, eftersom jag kommer säkert vara tvungen att gå bort till Grönänge föratt hämta nåt..

Filmmaraton och The Sims 3

Idag har jag, pappa & Sile varit ut till Tandsbyn, till Siles polare Malin :) sen så har vi inte gjort så mycket mer, vi handlade lite tills imorron då vi får finbesök av Svedestedt's :)
Och juste, igår gick min tv sönder :( så jag sa mig nere i Malins säng föratt jag ville kolla på film, Sagan om ringen föratt vara precis, ska försöka ha nåt maraton och orka med alla tre filmer. Och gissa om jag blev rädd när hon öppnade dörren klockan 05.15 imorse? Och sen så svamlade jag om katten, jag skulle berätta vart jag hade hittat henne, (hon hade varit ute i tre dagar och så nu hade jag hittat henne) såatt ja.. Och Malin väckte mig igen klockan 11.20 genom att kasta en kudde på mig så jag spratt upp, hon tyckte väl att jag hade sovit nog..

Menmen, nu ska jag fortsätta installera The Sims 3 och sen sitta och nörda det..


Sooool!

Yes, äntligen sol! Fy fabian vad härligt!
Imorse fick jag sällskap av Emma, vi har typ gått runt i Dvärsätt och gungat (y) händelserik dag.. Hmm. Och juste, jag och Malin badade, men det var iiiiiskallt. Och just nu ligger Emma och typ sover.. Hon mår inte så bra den bruden :(
Haha, juste. Igår så var jag och Emilia ute och letade efter katten i regnet, hade en hel flod i mina skor när jag kom hem.. Och ja, vi har genomblöta..

Wellwell, nu ska jag lixom typ ba dra.. Hehe, jag var tvungen (a)


Over and out, peace! //Idaa


Vi tänker nästan aldrig på vad vi har, men vi tänker alltid på vad vi saknar.

För det regnar här i Dvärsätt idag!

Ja, det har som regnat hela dagen.. Inte kul ju.. Menmen, jag, pappa, Sile och Malin for in till stan föratt checka på bilar och handla.. Och jag tror Malin satt i varenda bil som fanns.. Och sa att de var cool, haha, du är för söt du syster♥
Vet ni vaaaaad?! Jag fyller år om nio dagar, känn på den ni! Mohaha! Men då är inte skitungen Emilia hemma, utan hon kommer hem dagen efter.. Mäh, vad är det för stil? :o hon drar ju till cypern nu på fredag.. Jag är inte alls avundsjuk, inte alls..
Det är ju kul att jag kan gå som en normal människa oxå. I söndags morse klev jag på nåt så jag fick världens sår på foten, och det gör såatt jag inte kan sätta ner foten ordentligt när jag går.. Ååh, alltid är det nåt.. Lika graciös som en flodhäst ungefär.


When the drugs don't work no more, you get high on life.


Over and out, peace! // Idaa

Ett öga rött

Ja, jag måste ha fått ögoninflamation eller nåt. Somnade igår med två röda och kliande ögon, vaknade tiiidigt av två röda och kliande ögon. Fast nu har det lagt sig på ena, men klias som bara den i de andra.. Ååååh :o

Menmen, jag och mamma har städat lite här, eller vi håller väl på att göra det.. Typ.. Det ser iaf mycket bättre ut än vad det gjorde ifrån början.. :)
Igår blev det en tur till Verkön med familj, jobbiga vågor på ditvägen men hem gick det bättre.. Mysigt var det iaf :)

Men nu springer Lex fram och tillbaka i lägenheten, dags att gå ut!

RSS 2.0