Aladdin

Sitter och tittar på Aladdin och äter godis. En helt okej början på dagen.Julafton

Idag säger jag god jul och ett stort grattis till världens bästa mormor som fyller år idag!

Jullov

Tack.

Bara jag och katten

Det är bara jag och katten hemma, kommer vara själv typ hela kvällen oxå. Läskigt.. Mamma och Rolf ska på julbord efter jobbet. Om jag är avundsjuk? Nä, inte alls....När jag kom hem så hittade jag katten i nya soffan som hon har invigt med att lämna en massa hår där, hon verkade trivas iaf!

Haha

Min mamma är rolig!Dec. 14, 2012

Åkte in till skolan, skrev prov, åkte hem. Det känns bra att jag faktiskt gjorde provet, och det känns bra att kunna stryka det ifrån min to do list.


Eddie fick följa med till skolan idag. Åh vad jag längtar till sommaren, Iron Maiden.

DuktigtIdag har jag faktiskt varit duktig; jag har pluggat. Har ju prov imorron, så jag har sammanfattat en massa texter, tror att jag har fått med allt jag behöver. Jag har oxå gjort klart en psykologi uppgift. Det jag ska göra i helgen är historia och kanske internationella relationer. Vi ska prova att ha internet i stugan, så jag kanske får nåt gjort. Hoppas..

Dumma TV....

...eller dumma mig mest kanske?
Imorse när jag skulle ta på mig en tröja så smällde jag i armbågen och kärringnerven på TVn, den stod lite för nära. AJ! Har fortfarande ont, vill inte sätta ner armbågen i bordet :( haha.
Har ganska mycket plugg just nu, och jag hittar inte orken till att ta tag i det. Är EXTREMT skolless, har aldrig varit så trött under hela gymnsiumet, det är helt crazy. Som tur är så vet min mentor om det, så hon skulle försöka hjälpa mig med att peppa mig till att ta tag i saker. Har prov på fredag, har inte börjat läsa i böckerna än. Bra Ida. Åååh, kill me... Imorron är det lucia och det innebär att det är en julavslutning på Dvärsätts skola, där både Tindra och Nike ska vara med. Jag vill dit, men vet inte om jag kan, jäkla skola.. Jag känner mig halvt dum om jag inte går dit, bara för att det är dem liksom. 
Till helgen åker jag till Fisksjön, tack. Det är nog där jag kan göra någon nytta när det kommer till plugg.
Nä, men jag ska kanske försöka göra ett nytt försök till att göra någon nytta? Blää..

Wihoo!

Äntligen har det kommit en blogg.se app till android.
Har just nu filosofi, fattar dock inte vad vi håller på med, jippie.
Jag är trött, jag vill ha. Hahaaa, gud vad jag är gnällig..

Ekar

Här ekar det.. Hoppsan.
I fredags så var jag på julbord med Alexander och hans jobb, sedan bowlade dem och sen drog vi till Cuprum. Vid halv ett gav en trött Ida och Alexander upp, tog taxi hem (Alexander's idé..) och somna så fort vi la huvudet på kudden. Vi hade tänkt att vi skulle sova läääänge på lördagen, vi vaknade klockan åtta.. Tittade efter en stund på julkalendern (I löööv it) och somnade om vid halv tio. Vaknade igen vid elva och for in till stan. Åt frukost på Törners med Tomas, Elin, Tindra och Nike (eller ja, dem åt lunch), mys. Gick lite på stan, fick med mig en assnygg tröja från Gina Tricot. For hem till Dvärsätt. På söndagen var vi med en tjurig Joel, inget var bra och det var bara pappa som gällde.. Sen for vi in till stan igen för att kolla på Tindra och Nikes dansavslutning, lite längtar jag allt tillbaka till dansen. Sedan for jag till Ytterån. Ja, det var min helg.
När det gäller skolan som jag är väldigt less på så är det den sista slutspurten nu, det innebär att det är väldigt mycket. Blää, hur tänker lärarna egentligen..? Mamma åker till Sandra och Dan på torsdag, jag vill följa med men kan inte. Jag måste plugga och jag vet att jag kommer inte göra det om jag åker med till Stockholm. Det blir jag som blir husvakt till helgen. Fast som tur så behöver jag inte vara själv, Alexander kommer hit. Han jobbar på lördag dock, men det betyder bara att jag och Lex kan ligga kvar i sängen en stund till ;-)
 
Min assnygga tröja från Gina Tricot
 


RSS 2.0