Knäppkatt

Haha, katten glömde typ bort tungan, att hon räckte ut den..
 

Passar på

Jag passar ju på att fota som en galning nu när jag har lånat en kamera från skolan, och ikväll var det Lex som fick agera modell
 
Stor nosen♥
 

Lycka

Lyckan som uppstod när jag såg det här. Nu vet ni vart ni har mig den 13e Juli 2013, förhoppningsvis.

Måndag och vardagen kallar

Jaha, då var det måndag igen. Skolan idag har gått relativt fort, helt okej.
Sitter nu och försöker hitta information om en konstnär, ska ha en "redovisning" imorron, men hittar inget. Blää. Fastän jag inte skulle ta det här arbetet så seriöst (jag skulle bara ha något att göra) så har jag känslan av att det kommer bli en värdelös redovisning. Kul.
Appropå skolan. Jag har lånat med mig en kamera ifrån skolan, kult. Så imorron ska nog jag och mamma ut och fota, hihi.
 
Pixel fick vara min försöks..katt(?) när jag kom hem, hon såg bara förvånad ut.

Praktik

Nu har jag en säkrad praktikplats. YES, äntligen. Som jag har letat, hela sommaren har jag letat efter en plats men utan något resultat. Och nu har jag det, wihoo. Stället heter Wood Green och dom hjälper djur att få ett nytt hem. Jag ska få vara hos katterna, ännu mer wihoo! Jag ska faktiskt få vara med dom, gosa med dom, mata dom, sköta om dom. Åh, lycklig tjej. Jag börjar den 29e oktober och ska vara där till den 8e november.
 
Sådana ska jag få spendera mina dagar med, mys.

Resultatet

Såhär ser jag ut nu för tiden, mörkt hår. Som sagt, ovant är det.
 
 

En helg i Fisksjön

Denna helg har spenderats i Fisksjön med min kära Alexander. Vi har tjockat oss med det mesta som är gott, igår efter middagen kunde jag knappt resa på mig. Behöver jag säga att det var gott?
Sitter just nu och kollar på ett program som handlar om vilda djur. Vet inte vad det heter, men det är väldigt intressant faktiskt. Ska nog snart gå och duscha, mitt hår luktar inte så gott efter att ha suttit framför elden, men mysigt var det. Vi grillade marshmallows, behöver jag säga att det oxå vara gott?
 
Något har oxå hänt med mitt hår, jag är mörkhårig. Okej, jag är ju vanligtvis mörkhårig eftersom jag är brunett, men nu är jag MÖRKhårig. Med mammas hjälp så tog jag och färgade håret i torsdags, lite ovant är det allt.
 
Denna färg är mitt hår nu

En vecka avklarad

Ja, då var man inne på vecka nummer två av alla skolveckor som återstår.. Haha, bra tänkande..
Imorron ska jag iaf fika med två fina vänner. Ska ha en liten reunion med Sofie och Linnéa, ascoolt :)
Sitter nu och försöker borsta bort katthår ifrån ansiktet, har kramats med katten... Jag kunde inte motstå..
 

Första dagen..

.. på mitt sista år på gymnasiumet. 
Idag hade jag min första dag på skolan, hade psykologi B och fotografisk bild. Helt okej sätt att börja veckan på. Har inte så långa dagar heller, den längsta dagen är onsdagar och då går jag till 15.30 ungefär, sedan går jag till ungefär 15 varje dag, inte så farligt.
Nu ska jag nog ta och titta på någon film. Hejdåå!

Hemma efter en lång natt/morgon

Nu är vi hemma igen efter en fin vecka på Kreta med väder utan dess like, åtminstonde +30 varje dag, jag klagar inte. Våran hemresa var lite rolig, eller ja, lång. Vi skulle ha tagit flyget som gick 13.05, så det skulle komma en buss och hämta oss 8.40, men klockan åtta så ringer Apollo till Malin och säger att planet har blivit försenat. Med minst NIO timmar. Åh herregud. Vi skulle få mer information klockan 10, men då sa dom att vi fick vänta till klockan 13 istället. 14.05 ringer Apollo igen och säger att det kommer en buss och hämtar er 14.55. Vi packar ihop det sista och beger oss ner till den. Vi får reda på att vi ska få äta mat på ett annat hotell, och att 19.45 ska bussen gå till flygplatsen och att flyget ska gå 22.30. Men klockan 22.30 stod vi fortfarande i kön och väntade på att få kliva på planet. 23.50 tror jag klockan var när vi äntligen fick lyfta. Och detta plan var ett stort plan, och vi hamnade i business class, vilket innebär att vi kunde fälla ner stolarna helt så vi låg ner, och vi hade megastort benutrymme, på sätt och vis så blev det lite värt förseningen ;) så istället föratt vara i Sverige klockan 16 som vi hade tänkt, så var vi framme 02.20. Det gjorde att bilresan hem inte var så jätterolig, eller ja, den kändes extra lång, för jag och mamma var hemma klockan 11 ungefär.
Menmen, nu är vi iaf hemma, och jag har gosat med både katt och hund. Ska kanske ta mig en liten powernap så jag piggnar till, för sen måste jag ta tag i väskan..
 
Bilden är från kväll nummer 2

RSS 2.0