Introvecka - check

Och helt plötsligt var introveckan över. Jisses vad mycket information vi har fått, man har varit helt slut när man kommit hem. Såklart jätteintressant och det ska bli jättekul att sätta igång, men som sagt, mycket information att ta in. Igår fick vi våra kläder och fick vara med på vår första öppning. Idag fick vi också vara med på öppning och ta det gäster som kom. Nervöst men spännande. Jag jobbar min första riktiga dag på söndag, så är ledig imorgon. Ska passa på att kolla lite vägar och stigar för att se hur jag kan ta mig till Experium. Har blivit tipsad om en annan väg än den jag har gått denna vecka som är lite kortare. Den väg jag har gått är precis 3,5 km och tar 40 minuter. Jag har även sagt att jag ska agera bagerska imorgon. Haha, jag ska baka. Inte likt mig, men jag har längtat så mycket efter advent nu så jag ska ta och baka lite inför söndag. Hur ska detta sluta..?

Dag 1

Jamen sådärja, då är vi igång!
Idag har jag haft min första dag på Skistar. Idag gick vi en rundtur i alla stugbyar, vi har in i en stuga i varje stugby, gick också en rundtur på Experium. Vi var även en sväng till Tandådalen och Hundfjället för att få se de receptionerna. Mycket information att ta i och nu känner jag mig helt slut i huvudet. Imorgon ska vi, i alla fall på förmiddagen, gå igenom datasystemet som används till badet. Kommer inte ihåg vilket system vi ska gå igenom på eftermiddagen. Det blir mycket information att ta i imorgon, det kommer det att bli hela veckan. Det känns som ett härligt gäng med många olika erfarenheter som ska jobba på Experium i vinter. Jag tror att jag kommer att trivas!

Nya äventyr

Idag börjar mitt nya äventyr. Just nu, i skrivande stund, så är jag, pappa och Sile påväg ner till Sälen. Där ska jag bo och jobba i vinter, i Lindvallen. Jag ska alltså lämna min trygga miljö, det är både skrämmande och spännande. Katterna är med mig också.

Appropå katterna. Ville tog och förstörde hans bur (han tycker inte om att vara i bur), han klöste och knuffade så pass mycket så att plasten till luckan gick sönder. Lösningen? Vi tog Axa's gamla bur som han får åka i. Så nu har han mycket plats att röra sig på, och han har äntligen lugnat ner sig, lite grann iallafall. Älskade katten. Ceasar är jättelugn, han har pipit någon enstaka gång, men så länge han ser Ville så är han lugn.

Tillbaka till Sälen. Jag ska jobba på Experium i receptionen. Jag tror att det är en rolig miljö att jobba i, det kommer alltid att vara människor där. Jag ska bo med en till, hon heter Matilda och kommer dit imorgon. Vi börjar på måndag och då ska vi ha en introduktionsvecka med en massa information. Sen kör vi igång. Jag tror att jag kommer att trivas!

RSS 2.0