En helg i Väsby och Stockholm

Torsdag: flög ner till Stockholm med världens guppigaste landning, fick sedan skjuts ut till Väsby till efterlängtade Sandra och Dan. Träffade också Tomas en stund senare på kvällen. 
Fredag: hängde en stund i Väsby innan vi åkte in till Stockholm för att möta upp pappa, Anders, Peter och Patrik. Åt mat på Galaway's, ceasarsallad, mums. Vandrade sedan vidare till Gärdet för att invänta METALLICA. Ohyeah! Vädret var helt ok, det var uppehåll till större delen av kvällen, och när det väl regnade så var det bara smådroppar. Dock var det lite kallt. Konserten var jättebra! Jag har ju aldrig sett Metallica förut, så första gången var bra. 
Lördag: var iväg en liten sväng på en vårmarkand som finns i Väsby med Sandra och Dan. Sedan kom pappa, Anders, Peter och Patrik ut till Väsby, så då gick vi in till centrum för att äta och sedan hem till S och D för en kopp kaffe. Jag, S och D hade lördagsmys på kvällen med en massa frukter och ett glas vin. Perfekt avslut på dagen.
Söndag: gick runt lite i Väsby Centrum, hittade inget särskilt. For till Ikea, hittade en massa som jag vill ha. Skit att vi skulle flyga hem. Eller det kanske var bra..? På kvällen, en stund innan flyget gick så for vi ut till Arlanda för att kolla på planespotting. JÄTTEHÄFTIGT! Jättefränt att se när planen landar, och lyfter såklart, men fränast när de landade. Flyget lyfte 21:30, så vi var hemma cirka 22:45. Blev välkomnad av två gooosiga katter, som sedan blev monster och har varit det hela natten/morgonen.... 
Idag: skriva hemtenta.... Tjohoo. Den är svår... Hjälp mä...
 
Bild lånad ifrån sthlmfields.se 51'863 personer var där.
 
 
 

Kommenterat av andra...

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0