Ny vecka

Sådärja, då var det måndag igen och jag har blivit förkyld. En tjock hals, rethosta och lite nästäppa. Men det är bara att bita ihop!
Helgen då? I fredags rastade jag Axa på förmiddagen, i ovädret. Båda två var lika blöt när vi kom tillbaka till bilen. Efter det så jobbade jag litegrann och tog tag i en stortvätt. Allt som gick att tvätta, tvättade jag. Lyckades få ett hyllplan på fotknölen också. Aj. Har tagit bort ett hyllplan till ett utav skåpen i köket, och ställt det i garderoben. Jag höll på att stöka i garderoben, hyllplanet for med kanten på fotknölen. Det resulterade i en uppsvullen fotknöl och ett fint blåmärke. I lördags så storstädade jag och hängde nere i badhusparken en stund i finvädret. Fastän jag städade i lördags, så behövs det dammsugas nu igen, katterna hårar så himla mycket.. Igår fikade jag och familjen nere i badhusparken. Efter det så åkte jag och mamma till Loppis På Gården. Mamma köpte några ramar och jag köpte 4 st transparanta tekoppar. Efter det så for vi till Expo. Därifrån fick jag med mig 2 stooora tekoppar. Så jag verkar ska dricka en massa te. Eller ja, det gör jag ju redan. Käkade med mamma och Malin på Via Grande.
Idag då? Om en stund ska jag ta bussen ut till jobbet, måste fixa med lite saker där. Sen får jag se vad som händer. Fixa och dona lite här hemma kanske. Gardenroben behövs städas..
Ha en bra måndag!
 
 

Kommenterat av andra...

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0